Personalitete të diplomuar ndër vite

Shkolla e Mesme HOTELERI - TURIZMI, 

tashme eshte e njohur si shkolla, nga gjiri i se ciles ne vite jane diplomuar personalitete te fushave te ndryshme te jetes, si artiste, aktore, personalitete te mediave te shkruara dhe te fushes se televionit si dhe drejtues te rendesishem te institucioneve te ndryshme ne vend.

  1. Mariana Leka Soprano
  2. Adi Krasta Gazetar, prezantues
  3. Kastriot Muço Kryetar Sindikate 
  4. Piro Malaveci Aktor
  5. Spartak Pecani Rregjisor
  6. Vlash Mara Dekan
  7. Shkelqim Basha Aktor