Infrastruktura

Shkolla ofron kushte komode e bashkekohore te mesimit dhe praktikave profesionale, e gershetuar shume mire edhe me mjedise te tjera qe ofrojne kushte per takime pune, argetim, aktivitete sportive e artistike dhe per praktikat profesionale. Synohet ngritja e nje kuzhine te re dhe te nje reparti pastiçerie.

Shkolla ka nje infrastrukture bashkekohore, Mjete mesimore cilesore, Laboratore dhe Reparte te Bazes prodhuese

 

 1. Reparti i pijeve alkolike
 2. Reparti i perpunimit te qumeshtit
 3. Reparti i prodhimit te brumit
 4. Kuzhine
 5. Dy restorante
 6. Bar
 7. Lavanteri
 8. Dhome hoteli
 9. Salle konferencash
 10. Salle Tik
 11. Dy ambjente te FU
 12. Dy recepsione
 13. Laborator Kimie
 14. Laborator Kimie
 15. Laborator te analizave te qumeshtit
 16. Palester
 17. Dhome psikologu
 18. Dhome ekonomiste
 19. Dhome senati
 20. Dhome mjeku
 21. Sekretari
 22. Biblioteke
 23. Dhome per personelin jo mesimor
 24. Salle mesuesish