AKTIVITETE

20 Nentor 2012-  Gjimnastika ritmike

20 Nentor 2012-  Kampionati i Basketbollit per femra ne rrang qyteti

21 Nentor 2012-   Konkursi mes shkollave te Tiranes - piktura/ punimi /vizatimi me i mire 

23 Nentor 2012 - "100 Vjet Shqiperia ime" koncert festiv ne shkolle dhe aktivitete te tjera te larmishme, prezantime.......

23 Nentor 2012 -  Torta gjigande " 100 vjet pavaresi" realizuar nga nxenesit dhe mesuesit e shkolles

23 Nentor 2012 -  Ore te hapura, show ne BAR : " Ne boten magjike te Kokteileve"

23 Nentor 2012 - " Festojme se bashku" Gatime dhe shebime nga nxenes dhe ish nxenes te shkolles